10 voordelen van backup naar de cloud

10 voordelen van backup naar de cloud
BC_Product Image_600x600_BLUE background

Automatisch

Backups verlopen automatisch volgens schema, menselijk handelen wordt overbodig. Per backuptaak kan de uitvoerfrequentie gedefinieerd worden.

Extern

Met cloud backup wordt uw data direct veilig extern opgeslagen. Dit elimineert gevaren als brand en diefstal, gevaren waaraan lokale backups wél onderhevig zijn.

Gemoedsrust

Cloud backup is ‘Fire and forget’-software; eenmaal ingesteld werkt het volledig automatisch en ontvangt u e-mails met statusupdates. U bespaart tijd en daarom ook geld!

Hoge beschikbaarheid

Met cloud backup is uw data continu én direct beschikbaar. Wanneer er dataverlies optreedt, kunt u onmiddellijk beginnen met het herstellen van uw data.

Veilig

Het versleutelen van de data, de beveiligde internetverbinding (SSL) en de opslag in een solide en beveiligd datacenter garanderen maximale privacy. Alleen uzelf kan bij uw data.

Geen initiële investering

Cloud backup is een dienst. Voor een vast bedrag per maand bent u zeker van een veilige backup, zonder dat u hoeft te investeren in hard- of software.

Lage beheerskosten

Cloud backupdient slechts eenmalig ingesteld te worden, daarna gaan backups volledig automatisch. Het monitoren is vervolgens snel en eenvoudig,

Eenvoudig hersteld

Herstellen van uw data is zeer snel en eenvoudig. U vinkt de gewenste backupdata aan en kiest de doellocatie. In no-time staan uw bestanden en mappen weer op uw computer.

Versiebeheer

U kunt ervoor kiezen om meerdere backupversies van uw bestanden op te slaan. Gewijzigde bestanden worden als nieuwe versie gebackupt. U kunt zo wekenoude data terughalen.

Automatische rapporten, eenvoudige monitoring

Automatische rapportages in de client-software en via e-mail zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de status van uw backups.