Ready4IT voorziet De Swaneburg van Wi-Fi

Ready4IT voorziet De Swaneburg van Wi-Fi
Swaneburg wifi

Ready4IT voorziet zwem- en sportaccommodatie De Swaneburg van een Wi-Fi-netwerk. Hierbij is Cloud4Wi in het netwerk geïntegreerd. Via deze hotspot service krijgen gasten gratis toegang het Wi-Fi. Doel hiervan is om de online zichtbaarheid van De Swaneburg te vergroten en inzicht van het publiek te verkrijgen.

Bezoekers loggen op het Wi-Fi-netwerk in met hun social media-account. De Swaneburg verzamelt deze gegevens om hiermee, middels diverse captive portal features, applicaties, analytics tools en content services, te communiceren met de gebruikers van het netwerk. Daarnaast worden demografische gegevens van de bezoekers verzameld om meer inzicht over het publiek te verkrijgen.

Door in te loggen via social media kunnen gebruikers direct op hun social media-pagina aangeven dat zij zich bij De Swaneburg bevinden. Dit zorgt voor zichtbaarheid bij vrienden, waarmee De Swaneburg hun naamsbekendheid hoopt te vergroten. Bezoekers die geen gebruik maken van social media kunnen aan de hand van click through zichzelf aanmelden op het Wi-Fi netwerk.

Lees meer over dit project in onze businesscase:

Businesscase De Swanenburg – Ready4IT