Hosting

U hebt een eigen website of webapplicatie en wilt deze graag hosten. Bij voorkeur bij een betrouwbare partner. Ready4IT is zo’n partner, en richt zich op het verlenen van service. Ouderwets goede service om precies te zijn.

Als u uw website laat hosten door Ready4IT bent u er zeker van dat deze voor uw bezoekers goed bereikbaar blijft. Bovendien worden onze servers goed beveiligd. Ze staan opgesteld in een gecontroleerde en beveiligde omgeving, waar onder meer de temperatuur nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Onze medewerkers hebben veel technische know how en we werken met de nieuwste technologie die telkens wordt bijgewerkt. We streven ernaar dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar uw hosting. En als er ooit iets is, dat u dan zo snel en goed mogelijk wordt geholpen.

Neem contact op

Hostingpakketten

Wees bij de keuze van een pakket kritisch en kijk naar wat u werkelijk nodig heeft. Zo heeft u geen 5 GB schijfruimte nodig wanneer u een website wilt maken voor de plaatselijke voetbalvereniging. Om deze reden bieden we zowel standaard als op maat pakketten aan.

Laat u door Ready4IT adviseren.