Heeft uw bedrijf uitbreidingsplannen of wilt u mobiele werkplekken realiseren? Misschien is de snelheid van uw internet te laag of wilt u uw klanten via internet laten betalen. Of u zoekt een mogelijkheid om de verschillende vestigingen via een virtual private network (vpn) te verbinden.

Voor vraagstukken over Internettoepassingen kunt u contact opnemen met Ready4IT. Wij luisteren naar uw plannen en stellen kritische vragen om zo een optimaal advies te kunnen geven. Ook voor de installatie en het onderhoud van al uw internetverbindingen kunt u een beroep doen op onze professionals.

Kies de juiste internet verbinding

Internet is inmiddels zo belangrijk geworden, dat een betrouwbare internetverbinding een van de belangrijkste zaken is voor een bedrijf. Als ondernemer wilt u snel kunnen schakelen en direct op mail kunnen reageren. Ook voor werken ‘in the cloud’ is een goede en snelle verbinding van cruciaal belang. Ready4IT kan de internetconnectie voor uw bedrijf verzorgen. We kunnen verschillende soorten verbindingen aanbieden, zoals glasvezel of VDSL. Heeft u nog geen kabel of ADSL? Dan zijn er ook mogelijkheden om toch hoge snelheden te behalen over een reguliere lijn. We informeren u er graag over.

Wanneer wij de internetverbinding voor u verzorgen, krijgt u de verbinding die het beste bij uw bedrijf past. Daarnaast heeft u bij vragen en eventuele problemen geen last van lange wachttijden bij de helpdesk, maar belt u gewoon even met ons. Één aanspreekpunt voor al uw automatiseringsvragen! Dat is wel zo plezierig.