• Guy Strijbosch

  Guy Strijbosch – Business Coach

  Het team van Ready4IT heeft al mijn computerproblemen keurig en snel opgelost. Dat hebben ze ‘op afstand’ gedaan maar ook daadwerkelijk met de ‘handen en schroevendraaier aan de pc’ toen mijn vorige laptop gecrashed was.

  www.guystrijbosch.nl

 • Vitez aangepast

  Zorggroep Vitez – Karin Niers-Lubbers

  Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

  www.zorggroep-vitez.nl

 • MET-logo

  MET creatie + communicatie – Martin Schoemaker

  Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

  www.metcc.nl

 • Excimp

  Excimp – Hans Kardol

  De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

  www.excimp.com

 • vanderhouwen

  Van der Houwen Recruitment – Pieter van der Houwen

  Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

  www.vdhrecruitment.nl

 • van Hoogen

  Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen – Douwe van Hoogen

  Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

  www.vanhoogen-roden.nl

 • ellerie

  Ellerie TTT – Martijn Ellerie

  Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

  www.ellerie.com

 • World travel

  Reisburo World Travel BV – Romeo Stenzen

  Wij zijn sinds kort klant bij Ready4IT en zeer tevreden tot nu toe. Ze weten waar ze mee bezig zijn, denken met je mee en leveren een goed product tegen een eerlijke prijs. Woordje service en klant is koning bestaat blijkbaar nog steeds!! Ready4IT heeft bij ons het één en ander vernieuwd en doen het onderhoud zowel op afstand als in de winkel voor ons.

  www.worldtravel.nl