WiFi wordt steeds belangrijker!

Op de camping, op het terras of in de wachtkamer. Mensen hebben bijna altijd een smartphone of tablet bij zich. Om snel even met het werk te mailen. Of gewoon om lekker te kunnen internetten. Een openbare ruimte zonder draadloos internet is voor veel mensen ondenkbaar.

Heeft u eigenlijk al WiFi voor uw gasten? Het aanleggen van een draadloos netwerk lijkt misschien een ingewikkelde operatie, maar met de juiste partner valt dat reuze mee. Om uw gasten optimaal te kunnen bedienen, zult u in betrouwbare hardware en software moeten investeren. Maar wist u dat er mogelijkheden zijn, waarmee u uw investering ook snel weer terugverdient?

Haal meer uit uw WiFi netwerk met Cloud4WI

Heeft u een WiFi-netwerk in uw bedrijf, in uw winkel of op uw terras? Met Cloud4WI haalt u meer uit uw gratis WiFi. Het is een tool waarmee u uw klanten en gasten via Social Media kunt laten inloggen op uw WiFi-netwerk. Dat biedt verschillende voordelen. U kunt gemakkelijker in contact komen met uw klanten, meer naamsbekendheid genereren, klantgegevens analyseren en gemakkelijk een marketingcampagne opzetten. Wilt u ook meer waarde uit uw gratis WiFi halen? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over de voordelen van Cloud4WI in onze folder: Ready4It Digitale sheet Cloud4Wi