Cloud & online werkplekken

Uw applicaties kunnen allemaal in de cloud worden gehost. Dit betekent dat uw server niet meer bij u op kantoor staat, maar in een beveiligd datacentrum. Kort gezegd, via de cloud is al uw data benaderbaar. Met online werkplekken werkt uw bedrijf volledig digitaal. Uw medewerkers kunnen werken waar en wanneer zij willen. Uw bedrijf beschikt nog steeds over alle data en applicaties en deze zijn 24/7 te bereiken via het internet.

Ready4IT zorgt ervoor dat de cloud en online werkplekken voor uw bedrijf ingericht en beschikbaar zijn. Een complete onlinedienst, waar u geen omkijken naar heeft.

Het gemak van de cloud & online werkplekken

Een goede reden om overstappen naar online werkplekken is dat u zelf geen eigen hardware hoeft te kopen. Dit is makkelijk als groeit of krimpt in aantallen medewerkers. U bent flexibel in groei en hoeft geen server bij te kopen die u misschien maar deels gebruikt. Werken in de cloud en onlinewerkplekken bieden u meer stabiliteit en veiligheid. Uw data wordt opgeslagen in beveiligde datacenters en er worden regelmatig back-ups gemaakt.

Onze werkwijze

Samen met u onderzoeken wij hoe uw bedrijf in de cloud kan werken. We regelen serverruimte en maken een plan hoe de online werkplekken het beste ingericht kunnen worden. Wat is er al aanwezig binnen uw bedrijf en wat is er nog nodig?  Door gebruik te maken van de cloud wordt uw ICT schaalbaar.  ICT is een hulpmiddel en Ready4IT zorgt voor de best passende oplossing voor uw bedrijf. Maatwerk dus, zodat u ongestoord met uw bedrijf aan de slag kan.

Conclusie

Bij Ready4IT kunnen we je helpen met het veiligstellen van jouw data. We bieden een remote back-up systeem aan waarmee automatisch een kopie van al jouw belangrijke bestanden wordt opgeslagen. Wij installeren de software voor je en je geeft zelf aan van welke bestanden en mappen een back-up gemaakt moet worden. Het programma versleutelt de bestanden en verzendt ze veilig via het internet. Bovendien bewaren we verschillende versies van jouw bestanden, zodat je overal en altijd kunt terugvallen op jouw meest recente gegevens.

PROJECTEN READY4IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Karin Niers-Lubbers Zorggroep Vitez

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Martin Schoemaker MET creatie + communicatie

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Hans Kardol Excimp

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Pieter van der Houwen Van der Houwen Recruitment

Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

Douwe van Hoogen Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen

Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

Martijn Ellerie Ellerie TTT

Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

WIJ HELPEN U GRAAG

× Hoe kunnen wij u helpen?