Microsoft 365

Microsoft 365 omvat alle diensten van Microsoft die de nieuwste versies van Office 365 en cloudgebaseerde productiviteitstools biedt. Het omvat ook beveiligingsfuncties, apparaatbeheer en geavanceerde analyses. Verbeter uw productiviteit met de functionaliteiten van Microsoft 365. Microsoft 365 is in verschillende versies verkrijgbaar. Wij helpen u bepalen welke diensten nodig zijn. Is uw bedrijf groot of klein, wij adviseren en implementeren Microsoft 365 bij u.

Mogelijkheden van Microsoft 365 diensten

Office 365 is het meest gebruikte en het bekendste product van Microsoft. Microsoft heeft echter veel meer te bieden. U heeft bijvoorbeeld vast weleens gehoord van het cloudplatform Azure of InTune. Uw apparatuur beschermt u met Microsoft Defender. Met Power BI zet u realtime data om naar interactieve data visuals. Wij leveren alle diensten van Microsoft 365 aan uw bedrijf.

Beveiligingsfuncties Microsoft 365

Microsoft 365 biedt ook geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals anti malware- en anti phishing bescherming, mobiele apparaatbeheer en geavanceerde dreigingsanalyse, om je te beschermen tegen cyberdreigingen.
Renske Kleverwal Fotografie - Ready4IT-163

Microsoft 365 diensten


Business Basic

Business Standard

Business Premium

Apps voor bedrijven
E-mail en agenda
Bestanden opslaan en delen
Teamwerk en communicatie
Standaard beveiliging en compliance
Beheer van projecten en klantenrelaties
Ondersteuning en implementatie
Web-apps en mobiele apps
Installeerbare desktop-apps
Webinars en live-evenementen
Geavanceerde bescherming tegen cyberaanvallen
Apparaatbeheer

Microsoft 365 Personal

Dit abonnement is bedoeld voor individuele gebruikers en is ontworpen voor één persoon. Het omvat toegang tot de Office-toepassingen, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote, en biedt 1TB aan cloudopslag op OneDrive. Het abonnement kost meestal rond de 70 euro per jaar.

Microsoft 365 Family

Dit abonnement is bedoeld voor gezinnen en biedt toegang tot de Office-toepassingen voor maximaal 6 personen. Het omvat ook 1TB aan cloudopslag op OneDrive per persoon, evenals geavanceerde beveiligingsfuncties zoals antivirus- en antiphishing bescherming. Het abonnement kost meestal rond de 100 euro per jaar.

Microsoft 365 Business Basic

Dit abonnement is bedoeld voor kleine bedrijven en biedt toegang tot web- en mobiele versies van de Office-toepassingen, evenals zakelijke e-mail en 1TB aan cloudopslag op OneDrive. Het abonnement kost meestal rond de 4,20 euro per gebruiker per maand.

Microsoft 365 Business Standard

Dit abonnement is bedoeld voor kleine tot middelgrote bedrijven en biedt toegang tot de desktop- en mobiele versies van de Office-toepassingen, evenals zakelijke e-mail, samenwerkingstools en 1TB aan cloudopslag op OneDrive. Het abonnement kost meestal rond de 10,50 euro per gebruiker per maand.

Microsoft 365 Apps for Business

Dit abonnement is bedoeld voor kleine tot middelgrote bedrijven en biedt toegang tot de desktop- en mobiele versies van de Office-toepassingen, evenals zakelijke e-mail, samenwerkingstools en 1TB aan cloudopslag op OneDrive. Het abonnement kost meestal rond de 10,50 euro per gebruiker per maand.

Er zijn ook nog andere diensten beschikbaar, zoals Microsoft 365 E3 en Microsoft 365 E5, die meer geavanceerde functies bieden voor grote ondernemingen. De prijzen en functies kunnen per regio en provider verschillen, dus het is altijd het beste om de officiële Microsoft-website te raadplegen voor de meest actuele informatie. Ready4IT zal na een inventarisatie altijd het beste advies geven wat past bij de wensen en omvang van het
bedrijf.

PROJECTEN READY4IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Karin Niers-Lubbers Zorggroep Vitez

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Martin Schoemaker MET creatie + communicatie

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Hans Kardol Excimp

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Pieter van der Houwen Van der Houwen Recruitment

Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

Douwe van Hoogen Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen

Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

Martijn Ellerie Ellerie TTT

Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

WIJ HELPEN U GRAAG

× Hoe kunnen wij u helpen?