ICT-beheer

Wat levert ons ICT-beheer u op?

Met ons ICT-beheer minimaliseren wij de kans op verstoringen van uw systemen. Uw medewerkers kunnen prettig doorwerken. Zo is de productiviteit binnen uw organisatie gewaarborgd en kunt u uw klanten tijdig van dienst zijn.

Onze werkwijze

Wij gaan met u in gesprek en brengen uw behoeftes in kaart. We kijken wat nodig is voor uw bedrijf en maken een plan van aanpak. Door het verkennende gesprek kunnen wij ons een goed beeld vormen en de best passende ICT-functies bepalen. Wat heeft u wel en niet nodig? Wij creëren geen onnodige en overbodige functies, enkel wat u nodig heeft voor een soepel draaiend bedrijf.

Wat zijn de verschillende aspecten van IT-beheer?

Netwerkbeheer

Het beheren van de netwerkcomponenten van een bedrijf, inclusief routers, switches, firewalls en andere apparaten die worden gebruikt om gegevens tussen systemen te verzenden en te ontvangen.

Systeembeheer

Het beheren van de hardware en software van een bedrijf, inclusief servers, werkstations, laptops en mobiele apparaten.

Databasebeheer

Het beheren van de databases van een bedrijf, inclusief het ontwerpen en onderhouden van databases, het uitvoeren van back-ups en het herstellen van gegevens in het geval van een storing.

Beveiligingsbeheer

Het implementeren en beheren van beveiligingsmaatregelen om gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, zoals firewalls, antivirussoftware en intrusion detection-systemen.

Helpdesk ondersteuning

 Het bieden van ondersteuning aan gebruikers van IT-systemen, inclusief het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen.

IT BEHEER

Hoe kan IT-beheer helpen jouw bedrijf te laten groeien?

Verbeterde efficiëntie

Door problemen te detecteren en op te lossen voordat ze een impact hebben op de bedrijfsvoering, kan IT-beheer de efficiëntie van bedrijfsprocessen verbeteren.


Betere gegevensbeveiliging

Effectief IT-beheer kan helpen bij het beschermen van gegevens tegen ongeautoriseerde toegang, waardoor bedrijven hun reputatie kunnen beschermen en mogelijke juridische problemen kunnen voorkomen.

Kostenbesparing

Door IT-systemen effectief te beheren, kan een bedrijf onnodige kosten besparen door downtime te verminderen en apparatuur optimaal te benutten.

Verbeterde klanttevredenheid

Effectief IT-beheer kan helpen bij het bieden van betere klantenservice door problemen snel op te lossen en vragen van klanten snel te beantwoorden.

PROJECTEN READY4IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Karin Niers-Lubbers Zorggroep Vitez

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Martin Schoemaker MET creatie + communicatie

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Hans Kardol Excimp

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Pieter van der Houwen Van der Houwen Recruitment

Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

Douwe van Hoogen Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen

Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

Martijn Ellerie Ellerie TTT

Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

WIJ HELPEN U GRAAG

× Hoe kunnen wij u helpen?