Hosting

Bij hosting moet u denken aan het in de lucht houden van diverse applicaties. Dan hebben we het over websites, webshops en webapplicaties. Alles wordt gehost. Hosting betekent dat uw webshop op een server draait. Op de server wordt een stukje ruimte gehuurd en daar krijgt uw webshop een plek. Op de server worden ook websites en data opgeslagen. En dit allemaal onder de juiste condities voor de snelheid en veiligheid.

Betrouwbare hosting

U heeft geen omkijken naar hoe uw website of webshop in de lucht blijft. Dat regelen wij. Dus u kunt zich richten op de verkopen via uw webshop. Of u uw website nu via bijvoorbeeld Magento of WordPress gebouwd heeft, dat maakt niet uit. U kunt bij ons terecht.

Ready4IT heeft servers in eigen beheer. Wij regelen voor u de ruimte die u nodig heeft voor uw applicaties. Wij zorgen voor veiligheid en recente versies, zodat u geen risico’s loopt.

Soorten hosting

Shared Hosting

Shared hosting is een vorm van hosting waarbij meerdere websites gebruik maken van dezelfde server en middelen. Dit is vaak de meest betaalbare optie, maar kan minder betrouwbaar zijn omdat je afhankelijk bent van de andere websites op dezelfde server.

VPS Hosting

VPS (Virtual Private Server) hosting is een vorm van hosting waarbij je een virtuele server huurt, die je zelf kunt configureren en beheren. Hierdoor heb je meer controle en flexibiliteit, maar is het ook duurder dan shared hosting.

Dedicated Hosting

Dedicated hosting is de meest krachtige vorm van hosting, waarbij je een hele fysieke server huurt die exclusief voor jouw website is. Dit biedt maximale prestaties en betrouwbaarheid, maar is ook de duurste optie.

Onze hostingpakketten

Wij bieden verschillende hostingpakketten aan, zodat je altijd de juiste hosting kunt kiezen voor jouw website. Onze pakketten zijn:

Shared Hosting

vanaf €x per maand

VPS Hosting

vanaf €x per maand

Dedicated hosting

vanaf €x per maand

Begin vandaag nog met onze hosting

Als je op zoek bent naar betrouwbare, snelle en flexibele hosting voor jouw website, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Begin vandaag nog met onze hosting en zorg ervoor dat jouw website altijd beschikbaar is voor bezoekers.

PROJECTEN READY4IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Karin Niers-Lubbers Zorggroep Vitez

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Martin Schoemaker MET creatie + communicatie

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Hans Kardol Excimp

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Pieter van der Houwen Van der Houwen Recruitment

Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

Douwe van Hoogen Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen

Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

Martijn Ellerie Ellerie TTT

Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

WIJ HELPEN U GRAAG

× Hoe kunnen wij u helpen?