Vacatures

Bij Ready4IT zijn we altijd op zoek naar getalenteerde ICT-professionals met een passie voor technologie en een sterke drive om onze klanten te helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken. Ben je op zoek naar een uitdagende carrière in de ICT-sector en wil je werken in een dynamisch bedrijf met deskundige specialisten, dan is dit de perfecte kans voor jou.

Join Ready4IT

Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden, proactieve houding en diepgaande technische kennis ben jij onze nieuwe specialist. Je werkt aan projecten voor diverse klanten in verschillende sectoren. Ready4IT biedt je de mogelijkheid om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.  

Onze Vacatures

Bij Ready4IT bieden we een aantrekkelijk salarispakket, een stimulerende werkomgeving en de mogelijkheid om je carrière te ontwikkelen in de ICT-sector. Ben je geïnteresseerd in Ready4IT en wil je deel uitmaken van ons team? Bel of mail ons dan, wij kijken ernaar uit om van je te horen!

Vacature IT Specialist

Jij bent de enthousiaste IT-specialist die warmloopt voor hun complexe vragen. Met jouw oplossingen zorg je ervoor dat de systemen van onze klanten goed draaien.

Wat ga je doen als IT Specialist?

De klant had dusdanige problemen met zijn voorraden dat er een nieuw voorraadbeheersysteem is geïmplementeerd.
lees meer

Vacature ICT-Support Medewerker

Jij zorgt ervoor dat de systemen van onze klanten goed draaien. ICT op afstand is waar wij goed in zijn. Daardoor kunnen onze klanten doen waar zij goed in zijn.

Wat ga je doen als ICT-Support Medewerker

Je start de dag met een goede bak koffie. Vervolgens log je in op ons eigen support desk systeem. Je kijkt welke tickets op jouw naam staan.
lees meer
× Hoe kunnen wij u helpen?