Telefonie (VoIP - Mobiel)

Als bedrijf wilt u goed bereikbaar zijn. Uw vaste telefonie wordt met VoIP geregeld. Of u gebruikt mobiele telefonie. Of beiden. Ook kunt u met elk device bellen. Of u nu klein of groot bent, Ready4IT heeft voor iedereen een passende telefonieoplossing.

Goede bereikbaarheid

Met een goed ingericht telefonienetwerk bent u goed bereikbaarheid voor uw klanten. Met uw bedrijf wilt u uw klant zo goed mogelijk bedienen. Om vragen te beantwoorden, orders aan te nemen en problemen op te lossen, is goed klantcontact onontbeerlijk. Uw bereikbaarheid is dan van groot belang. Voor elk type bedrijf is er een passende verbinding die aansluit bij het telefoniegebruik in uw bedrijf.

Hoe regelen wij uw telefonie?

Bij Ready4IT leveren wij zowel de telefoons als de dienst. Wij gaan samen met u inventariseren wat uw telefoniebehoeften zijn, zodat wij de juiste telefonieoplossing voor u kunnen aanbieden. Wij installeren de telefoons, koppelen deze waar nodig en wij zorgen voor de telefoonnummers en groepen. Op deze manier ontzorgen wij de gehele opzet van uw nieuwe telefonienetwerk en kunt u snel bezig met het onderhouden van uw klantencontacten.

Hosted exchange

Als je wilt dat jouw medewerkers op een gemakkelijke manier e-mails kunnen delen, elkaars agenda kunnen bekijken en zelfs via hun telefoon of tablet toegang hebben tot hun e-mail, dan is Hosted Exchange een uitstekende oplossing voor u. Met Hosted Exchange wordt jouw e-mail centraal beheerd zonder dat je een dure mailserver hoeft aan te schaffen. Bovendien maak je gebruik van de nieuwste anti-virusprogramma’s en spamfilters, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van jouw e-mails. Het is dus allemaal goed geregeld!

PROJECTEN READY4IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Karin Niers-Lubbers Zorggroep Vitez

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Martin Schoemaker MET creatie + communicatie

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Hans Kardol Excimp

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Pieter van der Houwen Van der Houwen Recruitment

Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

Douwe van Hoogen Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen

Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

Martijn Ellerie Ellerie TTT

Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

WIJ HELPEN U GRAAG

× Hoe kunnen wij u helpen?