Security

In onze steeds meer verbonden wereld is security een essentieel onderdeel geworden van elke organisatie. Bij de toenemende afhankelijkheid van digitale technologieën voor persoonlijke, zakelijke en overheidsactiviteiten, is het van cruciaal belang dat uw bedrijf goed beschermd is tegen (cyber)aanvallen en dataverlies. Om te voorkomen dat uw bedrijf schade lijdt, bieden wij professionele securitydiensten aan. Uw bedrijf wordt hiermee beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, diefstal van gegevens, malware en andere vormen van cybercriminaliteit.

Security op maat

De security die wij onze klanten aanbieden fungeert als een digitaal slot. We beveiligen de systemen, maken gebruik van encryptie en maken u bewust van de risico’s. Wij regelen de rest. Met onze professionele securitydiensten is uw bedrijf goed beveiligd.

Heeft u bijvoorbeeld speakers, printers of camerasystemen in uw bedrijf? Die beveiligen wij ook. Deze apparatuur krijgt van ons een eigen netwerk dat gescheiden is van het hoofdnetwerk. Als deze apparatuur gehackt wordt, dan worden uw bedrijfskritische systemen niet door de hack geraakt. Zo beperken we de risico’s en eventuele schade.

Voordelen van onze diensten

Onze cybersecurity diensten bieden je gemoedsrust en helpen je de risico’s van cyberaanvallen te minimaliseren. Je kunt erop vertrouwen dat jouw bedrijfsgegevens en -systemen veilig zijn en dat je voldoet aan de wettelijke vereisten voor gegevensbescherming.

Toekomst van cyber security

Met de toenemende digitalisering en het gebruik van kunstmatige intelligentie in de samenleving, zal de rol van cyber security alleen maar belangrijker worden. We blijven ons daarom voortdurend ontwikkelen en verbeteren om de nieuwste bedreigingen het hoofd te bieden.

Conclusie

Onze cybersecurity diensten bieden een uitgebreide oplossing om jouw bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen en jouw gegevens en systemen veilig te houden. Door onze diensten te gebruiken, kan jij je concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten, terwijl wij jouw cybersecurity beheren. Neem contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen.

PROJECTEN READY4IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Karin Niers-Lubbers Zorggroep Vitez

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Martin Schoemaker MET creatie + communicatie

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Hans Kardol Excimp

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Pieter van der Houwen Van der Houwen Recruitment

Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

Douwe van Hoogen Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen

Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

Martijn Ellerie Ellerie TTT

Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

WIJ HELPEN U GRAAG

× Hoe kunnen wij u helpen?