Diensten

Zoekt u een deskundig ICT-bedrijf dat de zaken niet onnodig ingewikkeld maakt? Dan bent u bij Ready4IT aan het juiste adres. Wij houden ICT graag eenvoudig.

Ready4IT levert totaaloplossingen op het gebied van ICT. Voor al uw vragen en wensen op het gebied van onder andere software, netwerken en internet hebben wij een oplossing. U mag van ons verwachten dat wij met u meedenken over de beveiliging van uw data en de aanschaf van hardware. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw ICT. Slimme keuzes en het ontzorgen van onze klanten, daar staan wij voor.

Dus wilt u samenwerken met een no-nonsense partij die haar afspraken nakomt en ervoor zorgt dat uw ICT goed geregeld is? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Ready4IT, uw eigen ICT-afdeling op afstand.

Microsoft 365

Verhoogde productiviteit en samenwerking met de vertrouwde Microsoft diensten

ICT-beheer

Expertise in hardware, WiFi en printing voor een probleemloze ICT-omgeving

Security

Bescherming van uw bedrijfsgegevens en -systemen tegen cyberaanvallen en dataverlies

Internet connectivity

Stabiele en snelle internetverbindingen voor een optimale online ervaring

Netwerkbeheer

Efficiënt en betrouwbaar netwerkbeheer voor maximale connectiviteit

Cloud & online werkplekken

Flexibel werken met toegang tot al uw bestanden en applicaties, waar u ook bent

Hosting

Snelle en veilige websites, webshops en webapplicaties

Telefonie (VoIP – Mobiel)

Altijd bereikbaar met onze flexibele oplossingen

Wat klanten over ons zeggen

Karin Niers-Lubbers Zorggroep Vitez

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Martin Schoemaker MET creatie + communicatie

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Hans Kardol Excimp

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Pieter van der Houwen Van der Houwen Recruitment

Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

Douwe van Hoogen Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen

Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

Martijn Ellerie Ellerie TTT

Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

Wij helpen u graag

× Hoe kunnen wij u helpen?