Onze klanten

Onze focus ligt op het begrijpen van de specifieke behoeften van onze klanten en het bieden van de best passende ICT-oplossingen die aansluiten bij hun doelstellingen. Wij geloven dat succesvolle ICT-projecten niet alleen afhankelijk zijn van technologie, maar ook van prettige communicatie en een goede samenwerking met onze klanten.

Bij Ready4IT geloven we in het leveren van op maat gemaakte ICT-oplossingen die naadloos aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten. We zijn trots op onze projecten. Op deze pagina kunt u enkele van onze succesverhalen lezen. Projecten die uitdagend waren en toch tot een goed eind kwamen. Klanten vertellen over de resultaten die ze geboekt hebben. Lees onze deze klantcases en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw ICT!

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Woonzorg
Karin Niers-Lubbers

Zorggroep Vitez

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Met-communicatie
Martin Schoemaker

MET creatie + communicatie

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Exchimp
Hans Kardol

Excimp

Wij helpen u graag

× Hoe kunnen wij u helpen?