Vacature ICT-Support Medewerker

Vacature ICT-Support Medewerker

Coevorden, 32 – 40 uur

Jij zorgt ervoor dat de systemen van onze klanten goed draaien. Enthousiast los je de dagelijkse problemen van onze klanten op. ICT op afstand is waar wij goed in zijn. Daardoor kunnen onze klanten doen waar zij goed in zijn.


Wat ga je doen als ICT-Support Medewerker?

Je start de dag met een goede bak koffie. Vervolgens log je in op ons eigen support desk systeem. Je kijkt welke tickets op jouw naam staan. Je ziet al een paar lastige problemen staan. Je pakt het ticket op dat de hoogste prioriteit heeft, en dan gaat de telefoon. De eerste klant belt, er zijn problemen met het bedrijfsnetwerk waardoor ze niet bij hun voorraadsysteem kunnen.

Na een aantal vragen weet je dat het probleem zit in de connectie tussen het magazijn en hoofdkantoor. Je lost het probleem op door de verbinding te herstellen. De eerste blije klant van vandaag!

Terug naar je ticket. Je neemt contact op met de klant en legt uit dat hun systeem gereset moet worden. De klant zorgt ervoor dat alle medewerkers uitloggen en jij voert de reset uit. Alle medewerkers kunnen weer inloggen en aan het werk. Dat gaat lekker zo!

Het tempo ligt hoog. Je weet dat je het meeste bereikt als je samenwerkt met je collega’s. Je vraagt hulp aan je collega bij het volgende ticket. Samen analyseren jullie het probleem. Uiteindelijk is het het beste als iemand even langs de klant rijdt. Waarschijnlijk moet de batterij van de UPS vervangen worden. Je kijkt hoe dit ritje het beste in de route van je collega past en belt hem.

Je vindt het prettig dat jullie samen de schouders eronder zetten. Je collega meldt dat het probleem is opgelost. Enthousiast rond je het ticket af. Je vindt het leuk dat je veel tussen de verschillende werkzaamheden moet schakelen, dat houdt je dag afwisselend. Aan het einde van de dag check je je openstaande tickets en werk je je planning en prioritering bij.


Dit vind je leuk om te doen

Je zorgt graag voor blije klanten;

Tickets zo goed mogelijk afhandelen;

Samen met je collega’s nadenken over de beste oplossing voor onze klanten;

Je wil elke dag ons werk een beetje beter maken;

Klanten en collega’s uitleggen hoe iets werkt.


Herken jij jezelf hierin?

Afgeronde MBO-opleiding in de richting van ICT aangevuld met aanwijsbare ervaring in de ICT;

Ervaring met Office 365 beheer en configuratie, serverbeheer, werkstations, netwerken;

Ervaring met ticketsystemen;

Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;

Je werkt graag samen met je collega’s aan oplossingen;

Je kan goed overzicht houden, luisteren en uitleggen;

En je hebt écht een passie voor de ICT.


Wat we jou bieden

Salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband);

Opleidingsmogelijkheden en ruimte voor initiatieven vanaf de start;

Volledig zelfontwikkeld cloud-platform;

Vrijdag teamdag! Samen werken, praten en lachen.


Wat zijn de volgende stappen?

Ben jij Ready4IT? Solliciteer dan direct. Stuur je cv en motivatie naar vacature@ready4it.nl. We houden graag het tempo erin. Geschikte kandidaten worden snel uitgenodigd. Als we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de procedure.

Wil je graag meer informatie? Voor vragen over de vacature kan je bij Hindrik-Jan terecht op 0524-820002 of stuur hem een mailtje vacature@ready4it.nl.

Solliciteer vandaag nog. Word je uitgenodigd dan krijg je maximaal 2 gesprekken. Zijn we allebei blij? Dan krijg je een contract. We beginnen altijd met een contract voor bepaalde tijd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PROJECTEN READY4IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Karin Niers-Lubbers Zorggroep Vitez

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Martin Schoemaker MET creatie + communicatie

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Hans Kardol Excimp

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Pieter van der Houwen Van der Houwen Recruitment

Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

Douwe van Hoogen Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen

Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

Martijn Ellerie Ellerie TTT

Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

WIJ HELPEN U GRAAG

× Hoe kunnen wij u helpen?