Vacature IT Specialist

Vacature IT Specialist

Coevorden, 32 – 40 uur

Onze klanten zitten in verschillende branches en gebruiken allerlei soorten systemen. Jij bent de enthousiaste IT-specialist die warmloopt voor hun complexe vragen. Met jouw oplossingen zorg je ervoor dat de systemen van onze klanten goed draaien. ICT op afstand is waar wij goed in zijn. Daardoor kunnen onze klanten doen waar zij goed in zijn.

 

Wat ga je doen als IT-specialist?

Jij vindt het leuk om je hersens te kraken. Voor complexe IT-problemen ben jij in de wieg gelegd. Ben je op zoek naar interessante vraagstukken en fijne collega’s, dan is Ready4T waar je moet zijn!

Als IT-specialist werk je aan verschillende projecten. Onze klanten zijn druk met hun business en verwachten van ons goede, betrouwbare en veilige IT-oplossingen. Dus als zij een migratie naar Azure cloud willen, dan is het jouw taak om het IT-project van begin tot eind te leiden.

Hoe doe je dat? Je gaat in gesprek met de klant en inventariseert hun eisen en wensen. Wat is er nodig om straks top te kunnen werken? Je analyseert de huidige situatie en maakt een plan van aanpak om de gewenste situatie te bereiken. Wat is er nodig? Wat zijn de risico’s en hoe vangen we die af? Hoeveel tijd hebben we nodig? Je bereid het project voor en met je collega’s kom je de oplossing en implementatie.

We zoeken meer een denker dan een doener. Je bent veel met onze klanten in gesprek. Analyseren is je tweede natuur en je bent in staat om je denkwerk in een plan van aanpak te gieten. Ook kan je goed uitleggen, dit is noodzakelijk om de klantwensen duidelijk te krijgen en voor de samenwerking met je collega’s.

Dus los jij graag de complexe vraagstukken van onze klanten op? Én wil je de hele week liever niets anders doen? Kom naar Ready4IT, dé plek om complexe projecten tot een goed einde te brengen.


Dit vind je leuk om te doen

Van begin tot eind bezig zijn met ingewikkelde projecten;

Veel klantcontact;

Samen met je collega’s los je de moeilijkste vraagstukken van onze klanten op;

Je wilt elke dag ons werk een beetje beter maken;

Klanten en collega’s uitleggen hoe iets werkt.


Herken jij jezelf hierin?

Hbo werk- en denkniveau;

Projectervaring: voeren van klantengesprekken, analyses maken, plan van aanpak opstellen,

begeleiden en implementeren;

Ervaring met Office 365 beheer en configuratie, serverbeheer, werkstations, netwerken;

Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen;

Je werkt graag samen met je collega’s aan oplossingen;

Je kan goed overzicht houden, luisteren en uitleggen;

En je hebt écht een passie voor de ICT.

 

Wat we jou bieden

Salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en 25 vakantiedagen (bij een fulltime

dienstverband);

Opleidingsmogelijkheden en ruimte voor initiatieven vanaf de start;

Regelmatig de BBQ aanzetten om met je collega’s een feestelijke lunch te bereiden;

Een klein gezellig team (9 man en vrouw) dat elkaar goed kent en prettig samenwerkt.


Wat zijn de volgende stappen?

Ben jij Ready4IT? Solliciteer dan direct. Stuur je cv en motivatie naar vacature@ready4it.nl. We houden graag het tempo erin. Geschikte kandidaten worden snel uitgenodigd. Als we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de procedure.

Wil je graag meer informatie? Voor vragen over de vacature kan je bij Hindrik-Jan terecht op 0524-820002 of stuur hem een mailtje vacature@ready4it.nl.

Solliciteer vandaag nog. Word je uitgenodigd dan krijg je maximaal 2 gesprekken. Zijn we allebei blij? Dan krijg je een contract. We beginnen altijd met een contract voor bepaalde tijd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

PROJECTEN READY4IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Karin Niers-Lubbers Zorggroep Vitez

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Martin Schoemaker MET creatie + communicatie

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Hans Kardol Excimp

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Pieter van der Houwen Van der Houwen Recruitment

Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

Douwe van Hoogen Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen

Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

Martijn Ellerie Ellerie TTT

Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

WIJ HELPEN U GRAAG

× Hoe kunnen wij u helpen?