Met een moderne werkplek wordt samenwerken aan historie eenvoudiger

Het museum is dé plek voor iedereen die geïnteresseerd is in de historie van de beroemde stad. Het bestuur en de medewerkers werken samen met enthousiaste vrijwilligers om de bezoekers een prettig museumbezoek te bieden.

In deze historische omgeving werd al volop gebruik gemaakt van ICT. Ready4IT verzorgt hardware en software. We beheren hun systemen, denk hierbij aan het controleren of updates geïnstalleerd worden en het verzorgen de beveiliging van de apparatuur. De opslag van de data vond plaats op de NAS, een apparaat dat in het kantoor van het museum stond. Als men met bestanden aan de slag wilde, dan moest men naar het museum toe. De NAS was niet van buitenaf bereikbaar.

Wens

De bestuursleden hadden de wens om ook vanuit huis bij de bestanden te kunnen. Voor de medewerkers en vrijwilligers zou dat ook een uitkomst zijn. Het gebouw waarin het museum gevestigd is, is niet altijd geopend. Gelukkig was er een goede oplossing voorhanden.

In de kantoorruimte van het museum is een draadloos netwerk aangelegd. De NAS is niet meer nodig, omdat een Microsoft 365-omgeving is gecreëerd. Zo is het mogelijk om samen te werken, bestanden te delen en op te slaan vanaf elke locatie. Of een bestuurslid nu thuiswerkt of in op kantoor zit, dat maakt niet meer uit. De vrijwilligers hoeven niet meer speciaal langs te komen, zij hebben ook toegang tot de Microsoft 365-omgeving gekregen.

Klassikale uitleg

De vrijwilligers van het museum zijn over het algemeen gepensioneerd. Niet iedereen was al bekend met Microsoft 365. Vanuit Ready4IT is een klassikale uitleg gegeven. In begrijpelijke taal en met begeleiding hebben de vrijwilligers zich Microsoft 365 eigen gemaakt. De persoonlijke aanpak en aandacht werd erg gewaardeerd!

WIJ ZIJN DE BESTE IN WAT WE DOEN

Onze visie is om klanten te helpen bij het bereiken van hun doelen door middel van het toepassen van de nieuwste technologieën en het implementeren van de beste praktijken op het gebied van IT-consultancy. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van oplossingen die de efficiëntie verbeteren, de kosten verlagen en de waarde van hun bedrijf vergroten.

Ons team van deskundige consultants heeft jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de nieuwste technologieën en trends in de IT-sector. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder strategische planning, systeemintegratie, softwareontwikkeling, data-analyse en beveiligingsadvies.

Tevreden klanten
0 +
Hulpmiddelen
0 +
Jaren actief
0 +
Projecten afgerond
0 %

PROJECTEN READY4IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Karin Niers-Lubbers Zorggroep Vitez

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Martin Schoemaker MET creatie + communicatie

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Hans Kardol Excimp

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Pieter van der Houwen Van der Houwen Recruitment

Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

Douwe van Hoogen Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen

Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

Martijn Ellerie Ellerie TTT

Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

WIJ HELPEN U GRAAG

× Hoe kunnen wij u helpen?