Office 365

Office 365

Ready4IT bestaat dit jaar 10 jaar! Iedere maand behandelen we een actueel thema en blikken we samen met u terug naar 2010.

Office 365…

10 jaar geleden werkte iedereen net als nu met Microsoft Office. Op iedere computer stond wel een versie Word, Excel of Powerpoint.

Tegenwoordig werken we alleen nog maar met Office 365. Wat een geweldig pakket is dat! En nee, we hebben geen aandelen van Microsoft, was dat maar zo…

Office 365 dus. Voor een vaste prijs krijgt u alle functionaliteit die u nodig heeft. Het is zeer uitgebreid, niet te duur en superstabiel. Wilt u samenwerken met een collega aan een Word bestand? Of wilt u een presentatie bewerken op uw telefoon of tablet? Het kan allemaal want uw bestanden staan in de cloud!

Let op, met Office 365 worden uw bestanden wel bewaard tot op zekere hoogte. Echter een back-up zorgt ervoor dat uw bestanden in het geval van online bedreigingen, zoals malware en virussen, maar ook bij interne beveiligingsrisico’s, zoals het (per ongeluk) verwijderen van bestanden en/of gebruikers, veilig zijn. Stap dus ook over naar Office 365 en laat je informeren over de back-up mogelijkheden. Wij weten er alles van en helpen u graag op weg!

Er is in tien jaar tijd veel veranderd, maar wij zijn er nog steeds voor u.
Al 10 jaar ready for IT en helemaal klaar voor de toekomst.

DEEL DIT ARTIKEL:
Facebook
Twitter
LinkedIn
GESCHREVEN DOOR
Hendrik Morella
VOLG READY4IT
× Hoe kunnen wij u helpen?