Beveiliging is een breed begrip, maar wordt steeds belangrijker als het gaat om uw digitale gegevens. Zo zijn uw systemen uiteraard beveiligd tegen virussen en heeft u wellicht ook het cameratoezicht goed geregeld. Maar hoe zit het met de beveiliging tegen spam en met het afschermen van niet-werk gerelateerde sites voor uw medewerkers?

Ready4IT adviseert u over de beveiliging van uw bedrijf. Ook voor spam- en contentfiltering kunt u bij ons terecht. Daarmee kunt u veel tijd en geld besparen.

Spam filter

Als ondernemer wilt u met uw werk bezig zijn en geen zorgen hebben over de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk. Wij zorgen ervoor dat uw belangrijke gegevens goed beschermd zijn tegen bedreigingen van buitenaf. Als u gebruik maakt van onze virusscanners, firewall en spamfilter, hoeft u zicht daar geen zorgen te maken. Alle mail wordt ‘in the cloud’ gescand en komt schoon bij uw binnen. Vervelende spam wordt al tegengehouden voordat u het ziet en verdachte bijlagen in mailtjes worden van te voren gecontroleerd. Virussen, hackers en ongewenste mail worden door onze software buiten de deur gehouden. U kunt dus met een gerust hart aan het werk.

Camerabeveiliging

Wilt u uw bedrijf of pand beveiligen met camera’s? Ready4IT kan u daarbij helpen. Voor verschillende klanten hebben we surveillance camera’s geplaats. Het aantal camera’s dat we plaatsen is afhankelijk van uw specifieke wensen. We maken gebruik van betrouwbare hardware en slimme software waarmee u altijd toezicht en overzicht heeft. Daarnaast kunt u de opnamen die gemaakt zijn achteraf opvragen via internet of via uw smartphone. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over beveiliging van uw pand en het plaatsen van camera’s. We informeren u graag over de mogelijkheden.