Remote werken (Terminal server)

Steeds meer mensen kiezen voor Remote werken. U heeft dan een online werkplek waar u overal en altijd op kunt inloggen. Uw eigen Windows-omgeving staat dan op het Internet, in de cloud. Als u ’s avond thuis nog wat wilt aanpassen in een document of nog even uw mail wilt lezen, dan logt u met uw computer of tablet in op uw online desktop en werkt u op uw eigen vertrouwde bureaublad. Heel gemakkelijk als u het druk heeft. U heeft uw gegevens altijd bij de hand. Login

Hosted exchange

Wilt u dat uw medewerkers gemakkelijk mail kunnen delen, elkaars agenda kunnen inzien en ook op hun telefoon of tablet kunnen mailen? Dan is Hosted Exchange een goede oplossing voor u. Daarmee wordt uw mail centraal beheerd zonder dat u een dure mailserver hoeft aan te schaffen. Verder maakt u gebruik van de nieuwste anti-virusprogramma’s en spamfilters. Goed geregeld dus!

Eigen server in de cloud

Wanneer u uw data voor uw medewerkers of klanten op een veilige manier beschikbaar wilt stellen via het Internet, kunt u kiezen voor een eigen server in de cloud. Uw server staat dan niet meer bij u op kantoor, maar in een beveiligd datacentrum. Uw gegevens staan in de cloud en zijn altijd beschikbaar voor de personen die u daar toestemming voor heeft gegeven. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud, veiligheid of backups. Wij ontzorgen u zoveel mogelijk.

Cloud back-up

Uw digitale gegevens zijn erg belangrijk! Maar hoe vaak maakt u eigenlijk een back-up van al uw bestanden? En waar bewaart u deze back-ups? Bij veel bedrijven schiet het back-uppen er nogal eens bij in. Of ze slaan de back-up op op hetzelfde systeem. Met alle gevolgen van dien als er een keer een server crasht of een schijf kapot gaat.

Ready4IT kan u helpen met het veiligstellen van uw data. Wij hebben een remote back-upsysteem waarmee er van al uw belangrijke bestanden automatisch een kopie opgeslagen wordt. Wij installeren de software voor u en u geeft zelf aan van welke bestanden en mappen een back-up gemaakt moet worden. Het programma versleutelt de bestanden en verzendt ze daarna veilig via internet. Wij bewaren verschillende versies van uw bestanden zodat u overal en altijd kunt terugvallen op uw meest recente gegevens.

Proefaccount remote back-up

Wilt u onze remote back-up een keer proberen? Neem dan contact met ons op.

Office 365

Met Office365 bent u altijd verzekerd van de laatste Office-versies en werkt u in de cloud. U heeft dus bijna alle voordelen van een remote desktop. Als u inlogt op uw bureaublad heeft u de beschikking over Microsoft Office. Afhankelijk van uw voorkeuren kunt u werken met Word, Excel, Powerpoint en Access. En als u ’s avonds nog even door wilt werken, kunt u thuis met andere computer inloggen en uw werk afmaken.