Een betrouwbaar bedrijfsnetwerk is van cruciaal belang voor het optimaal functioneren van uw organisatie. Uw bedrijfsautomatisering was natuurlijk altijd al belangrijk, maar wordt door de opkomst van het thuiswerken en de mogelijkheden van smartphones en tablets nog belangrijker. Uw systeem moet zo ingericht worden dat het de productiviteit van uw medewerkers vergroot. Willen uw medewerkers ook thuis werken of hun mail op hun telefoon of ipad checken? Het is dan van belang dat uw gegevens goed beschermt worden tegen virussen, spam en hackers. Ready4IT helpt u daarbij. Wij monitoren uw systemen op afstand, 24 uur per dag en komen in actie zodra het nodig is. Zo lossen wij storingen vaak al op voor u er erg in heeft. Wij zorgen voor een optimale inrichting en beveiliging van uw bedrijfsnetwerk.

Support

Automatisering roept nogal eens vragen op. Het is dan belangrijk dat die vragen snel beantwoord worden. Anders kost het u tijd en dus ook geld. Wij vinden het belangrijk dat een IT-bedrijf goede support levert en reageren daarom altijd snel op uw vragen. We zijn altijd telefonisch bereikbaar voor onze klanten en reageren vlot op vragen die per mail binnenkomen. Daarnaast monitoren we de computersystemen van veel van onze klanten en lossen we eventuele storingen proactief op. Het probleem is dan al opgelost voordat de klant het heeft gemerkt.

24x7x365 bewaking

Een goed werkend IT-systeem is van levensbelang voor uw bedrijf. Bij een storing kunnen uw medewerkers niet verder en ligt een deel van uw bedrijf stil. Dat betekent direct verlies in tijd en geld. Als u uw IT-systemen 24 uur per dag laat bewaken door Ready4IT, zorgen wij ervoor dat eventuele storingen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. Wij bewaken uw complete netwerk en houden uw servers en software in de gaten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u productieverlies door storingen tot een minimum beperken.

Levering hard-software

Hoe is uw hardware er aan toe? Zijn de laptops in uw bedrijf nog up-to-date? Heeft u een nieuwe server nodig of gaat u toch liever in de cloud werken? Werken uw medewerkers liever met een tablet? Beschikt uw organisatie over de juiste softwarepakketten om uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen en uw medewerkers zo productief mogelijk te laten werken? En wilt u weten of uw systemen klaar zijn voor de toekomstige ontwikkelingen?

Met dit soort vragen kunt u terecht bij Ready4IT. Wij adviseren u op het gebied van hard- en software en verzorgen ook de installatie en de implementatie. We kunnen een breed scala aan software-producten leveren. Van Office-producten tot software voor managementrapportage of relatiebeheer. En ook als het gaat om hard- en software voor thuiswerken en online opslag bent u bij ons aan het juiste adres.