E-mail en spam

E-mail en spam

Ready4IT bestaat dit jaar 10 jaar! Iedere maand behandelen we een actueel thema en blikken we samen met u terug naar 2010.

E-mail en spam…


Krijgt u nog vaak mailtjes waar u niet op zit te wachten? Er wordt tegenwoordig veel meer spam verstuurd dan 10 jaar geleden. Maar daar merkt u niet zoveel van. De spamfilters van nu zijn een stuk beter dan toen we begonnen met Ready4IT. Toen liep onze mailbox vol met ongewenste mail. Goedkope Viagra. Het laten verlengen van lichaamsdelen. En natuurlijk de Nigeriaanse prins die een miljoenenerfenis met ons wilde delen.

Om goed te kunnen mailen, is het belangrijk dat u goed beschermd bent. Tegen spam, maar ook tegen alle andere online bedreigingen die op de loer liggen. En daarnaast wilt u uw mail ook op uw telefoon en tablet kunnen zien. Bij Ready4IT weten we precies hoe dat allemaal moet. Op een betrouwbare en veilige manier. Wilt u ook e-mailen zonder zorgen? Stuur uw volgende mailtje dan naar ons. Om een afspraak te maken. Nu maar hopen dat u niet in onze spambox belandt.

Er is in tien jaar tijd veel veranderd, maar wij zijn er nog steeds voor u.
Al 10 jaar ready for IT en helemaal klaar voor de toekomst.

DEEL DIT ARTIKEL:
Facebook
Twitter
LinkedIn
GESCHREVEN DOOR
Hendrik Morella
VOLG READY4IT
× Hoe kunnen wij u helpen?