Verhuizing Stichting ToReCo

In de gemeente Coevorden verzorgt Stichting ToReCo de informatievoorziening voor toeristen. Op deze manier versterkt de Stichting de positionering van de gemeente Coevorden als toonaangevende vrijetijdsgemeente. Toeristen kunnen terecht bij de verschillende TIP kantoren (Tourist Info Point) voor informatie en inspiratie.

Het kantoor van Stichting ToReCo was gevestigd in het Arsenaal. Hier was ook het TIP kantoor Coevorden gevestigd. Ready4IT leverde daar Microsoft 365 werkplekken, internetverbinding en de telefonie. Met het verstrijken van de jaren werd de behoefte aan een groter kantoor sterker. Toen het nieuwe pand voorbijkwam, belde de directeur met Ready4IT en stelde de vraag: ‘Wat moet er allemaal geregeld worden in verband met de verhuizing? Waar moeten we beginnen?’ Ons antwoord was: ‘We hoeven alleen maar te weten waar jullie naar toe gaan. Wij regelen alles, geen zorgen!’

Printafdrukcontract

In het nieuwe pand is een nieuwe internetverbinding aangelegd. Nu is de wifi voor gasten gescheiden van het kantoornetwerk van de Stichting. Hiermee is de veiligheid en de stabiliteit van de verbinding gewaarborgd.

De Stichting kon ook wel een nieuwe printfaciliteit gebruiken. De nieuw aangeschafte printer is geleverd met een printafdrukcontract. Het onderhoud en storingen is hiermee gedekt. De printer geeft automatisch door aan de leverancier of er nieuwe toners nodig zijn. Die worden dan geleverd, de klant hoeft hier zelf niets meer voor te doen. Het mooie van een printafdrukcontract is dat er betaald wordt per geprinte pagina. Wordt er niet geprint, dan zijn geen kosten. Er zijn dus geen vaste maandelijkse abonnementskosten verschuldigd.

Soepel verloop

Tijdens de aanleg was de directeur afwezig. Achteraf werd Ready4IT gebeld waar ze waren. Wij hadden de werkzaamheden al afgerond en we hadden het pand netjes en opgeruimd achtergelaten. De directeur heeft niets gemerkt van onze werkzaamheden en was aangenaam verrast dat verhuizing en inrichting van hun ICT zo vlotjes en soepel is verlopen.

WIJ ZIJN DE BESTE IN WAT WE DOEN

Onze visie is om klanten te helpen bij het bereiken van hun doelen door middel van het toepassen van de nieuwste technologieën en het implementeren van de beste praktijken op het gebied van IT-consultancy. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van oplossingen die de efficiëntie verbeteren, de kosten verlagen en de waarde van hun bedrijf vergroten.

Ons team van deskundige consultants heeft jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de nieuwste technologieën en trends in de IT-sector. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder strategische planning, systeemintegratie, softwareontwikkeling, data-analyse en beveiligingsadvies.

Tevreden klanten
0 +
Hulpmiddelen
0 +
Jaren actief
0 +
Projecten afgerond
0 %

PROJECTEN READY4IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Karin Niers-Lubbers Zorggroep Vitez

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Martin Schoemaker MET creatie + communicatie

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Hans Kardol Excimp

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Pieter van der Houwen Van der Houwen Recruitment

Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

Douwe van Hoogen Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen

Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

Martijn Ellerie Ellerie TTT

Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

WIJ HELPEN U GRAAG

× Hoe kunnen wij u helpen?