Zorgenvrij en veilig werken

Deze zorgorganisatie biedt intramurale zorg aan haar cliënten. Zij wonen op het terrein van de organisatie en krijgen de zorg en begeleiding die past bij hun problematiek. De cliënten hebben een verstandelijke beperking of psychiatrische problematiek. Voor zowel de cliënten als de medewerkers zijn veiligheid en vertrouwen erg belangrijk.

De organisatie maakt gebruik van een omvattend ICT-pakket. Denk hierbij aan de internetverbinding, (mobiele) telefonie en werken in de cloud. Verder levert Ready4IT netwerk- en werkplekbeheer. De organisatie heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Er wordt gebruik gemaakt van camera’s met persoonsherkenning. Uiteraard werken de medewerkers op kantoor met Microsoft 365 werkplekken.

Persoonlijke veiligheid vergroot met X-Guard

De persoonlijke veiligheid is ook met ICT afgevangen. De medewerkers leveren zorg en zijn dan in de nabijheid van de cliënten. Zij vinden het fijn dat collega’s in de buurt zijn en dat ze hen kunnen waarschuwen, mochten ze in een benarde situatie terechtkomen. Vroeger moest men met een vaste telefoon een speciaal telefoonnummer bellen. De nieuwe oplossing is sneller en makkelijker.

Ready4IT heeft een oplossing van X-Guard geleverd. Dit is een app op de smartphone waarmee de medewerkers met één druk op de ‘knop’ een melding kunnen versturen. Die melding komt terecht bij de collega’s die in de buurt zijn van de locatie van de melding. De collega’s kunnen meeluisteren en inschatten of er hulp nodig is. Ook zien zij de locatie van de melding en kunnen ze daarheen om ondersteuning te bieden. Na de implementatie is een test uitgevoerd. Uit de test kwamen een paar valse en foutieve meldingen. Deze zijn opgelost. Ook het bereik getest zodat de gehele locatie dekking heeft.

 

Het signaal wordt met Bluetooth door middel van bakens die in de ruimtes hangen verstuurd. Deze bakens zorgen voor volledige dekking, ook in het historische pand van de zorgorganisatie. De medewerkers zijn erg tevreden met deze oplossing, het geeft hen een prettig gevoel.  

WIJ ZIJN DE BESTE IN WAT WE DOEN

Onze visie is om klanten te helpen bij het bereiken van hun doelen door middel van het toepassen van de nieuwste technologieën en het implementeren van de beste praktijken op het gebied van IT-consultancy. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van oplossingen die de efficiëntie verbeteren, de kosten verlagen en de waarde van hun bedrijf vergroten.

Ons team van deskundige consultants heeft jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de nieuwste technologieën en trends in de IT-sector. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder strategische planning, systeemintegratie, softwareontwikkeling, data-analyse en beveiligingsadvies.

Tevreden klanten
0 +
Hulpmiddelen
0 +
Jaren actief
0 +
Projecten afgerond
0 %

PROJECTEN READY4IT

BEKIJK ONZE PROJECTEN

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

PROJECT

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Karin Niers-Lubbers Zorggroep Vitez

Wij schakelen Ready4IT in bij alle vragen en benodigdheden rondom automatisering en telefonie. Zij beheren onze automatiseringssystemen en geven 24-uurs ondersteuning. Goed advies over alle zaken rondom automatisering en telefonie. Men weet wat we doen en waar onze behoeftes en knelpunten liggen rondom dit thema. Een plezierige samenwerking. Behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Martin Schoemaker MET creatie + communicatie

Ready4IT is voor mij een betrouwbare en proactieve partner. Vragen worden altijd snel beantwoord. Niet via een onpersoonlijk ticket-systeem, maar gewoon met een telefoontje. Dat vind ik prettig. En als er een keer een probleem is, wordt dat snel opgelost. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.

Hans Kardol Excimp

De samenwerking tussen Excimp en Ready4IT bestaat al sinds de oprichting van Ready4IT. Ready4IT verzorgt ons volledige (en zeer complexe) netwerkbeheer en uitgebreid serverpark. Onze bijzondere situatie met een kantoor in Californië en klanten over de hele wereld in veel verschillende tijdzones wordt soepeltjes opgevangen. De daaruit voortvloeiende soms zeer dringende vraag naar ad-hoc service op onmogelijke momenten wordt moeiteloos en begripvol beantwoord. Ready4IT heeft een netwerk van specialisten om zich heen die indien nodig worden ingezet voor de complexere zaken. Dankzij Ready4IT kunnen wij zonder zorgen over hardware, servers, netwerken of verbindingen wereldwijd zaken doen.

Pieter van der Houwen Van der Houwen Recruitment

Mijn ervaringen met Ready4IT zijn zeer positief. Ze zijn duidelijk, direct in hun communicatie en reageren snel op vragen van onze kant. Ook de deskundigheid is goed en ze denken goed mee om eventuele problemen op te lossen. Dit in combinatie met een gunstige prijsstelling maakt dat wij overall zeer tevreden zijn.

Douwe van Hoogen Assurantiën & Makelaardij Van Hoogen

Ready4IT levert onze cloud werkplekken met o.a. Office en branchspecifieke software. Onze ervaringen zijn tot nu toe uitstekend. Wij beoordelen de dienstverlening met ruimschoots een 8.

Martijn Ellerie Ellerie TTT

Wij hebben drie activiteiten onder één dak: een taxibedrijf, tweewielerzaak en tankstation. Omdat wij dagelijks druk zijn met deze bezigheden, en de meeste processen waaronder het aansturen van de taxi’s en onze websites voor de fietsen geautomatiseerd zijn, willen wij een solide partner voor het onderhouden van het netwerk en leveren van hardware. Ready4IT heeft zich reeds bewezen al jaren betrouwbare partner in deze te zijn!

WIJ HELPEN U GRAAG

× Hoe kunnen wij u helpen?